• Planinvest_Equilor

    LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

    Háttérinformációk, alapdokumentumok hasznos tára

FIGYELEMFELHÍVÁS

Jelen honlap célja az állomány-átruházási folyamattal, az ügyfélszámlák átadás-átvételével kapcsolatos általános, főbb információk összefoglalása az érintett ügyfelek részére.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapon közzétett adatok nem teljes körűek. A honlapon feltüntetett információk, tájékoztatások nem helyettesítik az érintett ügyfelek számára a PLÁNINVEST, mint Átadó által 2017 szeptemberében postai úton továbbításra kerülő, ill. továbbított az állomány-átruházásról szóló részletes, hivatalos tájékoztató levélben, a PLÁNINVEST, ill. EQUILOR üzletszabályzatában, hirdetményeiben és vonatkozó jogszabályokban foglaltak ismeretét. A Tájékoztató levél személyre szabottan foglalja össze az állomány-átruházással kapcsolatos információkat.
Az állomány-átruházással kapcsolatos további eseményekről, hírekről a rendelkezésünkre álló kommunikációs csatornákon haladéktalanul tájékoztatjuk az érintett ügyfeleket.

MEGVÁLASZOLJUK KÉRDÉSEIT AZ
ÁLLOMÁNY-ÁTRUHÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN, HÍVJON MINKET!

+36 1 289 5652

Hétköznapokon 9:00 - 17:00 óra között

Személyes találkozóhoz kérjük foglaljon időpontot a fenti számon!

ujszolgaltatom@equilor.hu

Ismerje meg az Equilor szolgáltatásait!

Kérjen tőlünk visszahívást az alábbi adatlap kitöltésével. Szakértő kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek.

A hatékonyabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg a Multistock azonosítóját, melyet az éves és havi elszámolásában, valamint a Pláninvest weboldalán is megtalál.